Hej Johan Korpås!

Hej Johan Korpås, berätta om dig själv
Jag bor i Alingsås med min fru och två döttrar. När jag inte umgås med familjen jobbar jag som VD på Viab. För mig handlar mycket om att göra en bra prestation, oavsett om det är när jag arbetar eller tränar på fritiden. Jag gillar att ta mig an utmaningar tillsammans med andra. Känslan av att lyfta människor och se dem utvecklas är fantastisk. 

Varför började du här?
Jag började i november 2019 och ville till ett familjeägt företag med goda värderingar och klart mål om tillväxt. Viabs medarbetare har stor kompetens inom formsprutning av plastprodukter vilket gör att det finns stor potential. Vårt mål är att alla som jobbar här ska vara stolta, må bra och utvecklas. Det är bra för Viab, medarbetarna och kunderna.

Hur ser framtiden ut?
Viab är ett stabilt företag och trots pandemin har vi ökat lönsamheten. Vi har investerat i nya maskiner, nytt affärssystem och kommer rekrytera framöver. För att hjälpa våra kunder fokusera på sin kärnverksamhet hjälper vi dem med helheten. Vi vill vara deras partner och det kan handla om att ta ett större ansvar för efterbearbetning och logistiklösningar. Vi vill göra det så enkelt som möjligt för våra kunder så att de kan ägna sig åt sin kärnverksamhet. Det skapar värde för våra kunder och Viab.

VIAB © 2022