Välkommen Liselott!

Välkommen till Viab Liselott! Vem är du?
Jag heter Liselott Kjellén och bor med min familj i Västra Bodarna, utanför Alingsås. Sedan förra veckan jobbar jag som projektledare på Viab och kommer främst jobba med våra kunder i bilindustrin. Jag kommer från Autoliv, där jag jobbat i över 20 år, så jag har hunnit samla på mig en hel del erfarenhet och fått förmågan att se helheten. 

När jag inte jobbar gillar jag att umgås med min familj och att ta långa härliga promenader ute i naturen. Där kan jag vara i nuet och jag kan verkligen rekommendera en runda vid Mjörn här i området.

Vad gör en projektledare på Viab?
Håller ihop projektet och ser till att leveransen blir som planerat. Jag är kundens kontaktperson och är med från förfrågan tills det att produkten sätts i produktion. Det handlar om att jobba med hela kedjan och som utbildad maskiningenjör är det ett jobb som passar perfekt.

Vad har du för tankar framåt?
Jag gillar att jobba i team. Där man hjälper varandra och delar med sig av sin kunskap, så att vi kan bli ännu starkare. Viab ska vara kundernas förstahandsval och det är oss man ska tänka på när man behöver en duktig leverantör med allt under ett tak.

VIAB © 2022