Det här är Linda Järeman.

Hej Linda Järeman, vem är du?
Jag bor här i Vårgårda med alla våra höns, min man och tre barn. Två av barnen är utflugna och jag är en 44 år ung mormor. Det är underbart att ha barnbarn. Att få ha den där mysiga stunden för att sedan räcka tillbaka barnet till föräldrarna. Haha, det är den bästa tiden.

Vad gör du på jobbet?
Jag har jobbat inom plastproduktion sedan 2002 och är gruppledare här på Viab. Mitt ansvar är att leda arbetet i produktion och mätning. Jag ser till att vi når målen under dagen och att allt blir gjort, på rätt sätt och i rätt tid. Då får våra kunder sina komponenter enligt plan och i rätt kvalitet.
I mitt jobb behöver man lång erfarenhet, både kring själva produktionen och hur man bygger starka lag. Jag försöker vara trevlig mot alla och pratar mycket med mina jobbarkompisar. 

Vad är det du gillar med jobbet?
Det är roligt och väldigt varierande. Det händer saker hela tiden och jag gillar när det är fart! Det är viktigt att få ihop teamet och att vi har roligt. Vi måste kunna skratta ihop, det är målet på mitt skift. Då trivs man ju på jobbet.

VIAB © 2022