Säg hej till Joel!

Hej Joel Boehm, vem är du?
Jag bor i Fly, utanför Vårgårda, tillsammans med min fru och våra tre barn. Jag är en gammal hårdrocksgitarrist som gillar att spela pingis. Tanken var att spela serielagspel i år men det får vi ta när allt blir som vanligt igen.

Vad gör du på jobbet?
Jag jobbar som projektledare på Viab och driver arbetet från förfrågan till leverans. Det handlar om att bereda offerter, ta fram verktyg, formspruta och efterbearbeta. Att ta hand om helheten. Allt för att kunden ska få rätt produkt enligt kravspecifikation och i rätt tid. Jag fungerar som kundens länk med produktionen. I det är en bra kommunikation väldigt viktigt och det brukar vi få riktigt fina betyg på.

Vad händer framåt?
Jag har precis fått en ny kollega och det är ju alltid skoj. Liselott började i mars och jag ser fram att jobba ihop med henne. Nu hoppas jag kunna lägga ännu mer fokus på att stötta kunden i tidiga skeden. Det skulle korta kundens tid i projektfasen och hjälpa dem komma framåt snabbare. Då spar de både tid och pengar!

Det går bra för Viab och vi har snäppat upp oss ett par steg. Det är fullt att göra och det är riktigt skoj. Det är bra för företaget, våra kunder och alla som jobbar här.